Wat wil je eten, iedereen kent wel de vraag thuis, wat gaan we eten? Je googelt op internet en je vindt een recept. Makkelijk, dan komt het, welke ingrediënten heb je eigenlijk nodig? Sally heeft hier een aantal recepten welke je eenvoudig kunt maken klik op de groenten en je kunt ze direct bestellen

Kijk de video van het voedingscentrum.nl

Pasta met spinazie en kastanjechampignons

Ingrediënten:
1 bosje bosui
1 teentjes knoflook, fijngesneden
300 gr kastanjechampignons en/of paddenstoelen
150 gr boursin knoflook en kruiden
300 gr verse spinazie
250 gr verse tagliolini bicolore (of andere verse pasta)
30 gr pijnboompitten, geroosterd
Scheutje witte wijn
1 eetl olijfoliepeper en zout
4 eetl geraspte paremzaanse kaas 
Bereiding
Kook de pasta volgens de verpakking gaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de champignons en/of paddenstoelen in plakjes. Fruit deze samen met de knoflook in een grote wok of hapjespan met olijfolie. Voeg de spinazie en de roomkaas toe en eventueel een beetje peper en zout. Schenk een beetje witte wijn erbij en laat een minuutje meekoken. Schep de pasta er rustig doorheen en serveer daarna op borden. Bestrooi met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. 

De Sally’s wensen je smakelijk eten!

Witlofsalade met appel

Snel recept voor een frisse salade met witlof gecombineerd met het zoete van mandarijn en frisse groene appel

Ingrediënten

  • 3 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd

Bereiding
Halveer de witlof en snijd het hart eruit. Snijd vervolgens de witlof in dunne reepjes.
Snijd een groene appel ook in dunne reepjes en hak de walnoten.
Meng de ingrediënten voor de dressing goed door. 
Voeg de gehakte walnoten, rozijnen en appel bij de witlof en meng goed door met de dressing.
Voeg als laatste de mandarijn partjes toe en schep nog een keer voorzichtig om.

De Sally’s wensen je smakelijk eten!

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.